Thursday, 9 June 2011

Een hotelkamer op maat van jouw gemoedstoestand

Een trendy adresje voor wie in Brussel wil logeren: het Pantone hotel. Het gerenommeerde magazine Travel + Leisure heeft deze accomodatie recent terecht uitgeroepen tot het beste designhotel ter wereld met minder dan honderd kamers. Best van al: het kleurenpalet van de kamer stemt overeen met jouw emotie op dat moment.

Kleur staat dus helemaal centraal in het gebouw uit de jaren zestig dat ingericht werd door de architect Olivier Hannaert en interieurontwerper Michel Penneman in samenwerking met kleurenspecialust Pantone. De basiskleur is wit waardoor de andere tinten sterk contrasteren. Je kan kiezen tussen kamers ingericht volgens zeven verschillende kleurenthema's naar gelang jouw stemming en emotie. Zelfs de flesjes shampoo passen in het concept.

Het hotel dat zich net naast de Louiselaan bevindt, heeft in totaal 59 kamers waarvan de meeste beschikken over een panoramisch uitzicht over de stad en sommige kijken uit op de rustige Place Loix. Als kers op de taart herbergt de achtste verdieping een dakterras. In de winkel van het hotel zijn allerlei hebbedingen verkrijgbaar, gaande van hippe meubelstukken tot opvallende iPhone cases.

Logeren kan hier al vanaf 69 euro per nacht.
Adres: Place Loix 1, 1060 Brussel
Website: Pantone Hotel

No comments:

Post a Comment